VESTI
SRBIJE

OD HEMOROIDA DO RAKA CREVA: SAMO JE JEDAN KORAK! Kako na vreme prepoznati pretnju?

Intervju sa vodećim proktologom

Dr. Aleksandar Pavlović

Doktor medicinskih nauka, hirurg, koloproktolog, proktolog, glavni naučni saradnik Odeljenja za proktologiju Instituta i Klinike za proktologiju i interventnu radiologiju Istraživačkog centra

Iskustvo: više od 30 godina

Prvi znaci hemoroida:

  • Nelagodnost i osećaj nepotpunog pražnjenja creva

  • Crevni poremećaji (zatvor)

  • Svrbež i žarenje u anusu

  • Ponekad se mogu uočiti nečistoće u krvi nakon defekacije, čiji se komadi mogu naći na toaletnom papiru.


U početnoj fazi bolest se gotovo ne očituje ni na koji način, a nelagodnost u anusu i žarenje prvi su znakovi bolesti.

Najvažnije je ne gubiti vreme. Krv nakon aktiviranja creva je najčešći pokazatelj ove bolesti. Mnogo opasnije je formiranje hemoroida: vanjske cikličke vene ili tromboza vanjskih čvorova, koji često vode u rak creva.

Hemoroidi uključuje razne rizike za muškarce i žene, a glavni su:Krvarenje - proširenje čvorova - rak crevaUvećani čvor je uklonjen

Krvarenje se javlja u 95% slučajeva, odnosno kod većine muškaraca i žena koje imaju hemoroide. Pre ili posle ovo je neizbežno.

U sledećoj fazi hemoroida može doći čak i do raka creva.

Ljudi koji se ne brinu o hemoroidima i žive s njima, u stvari se "igraju sa vatrom".

Ako osoba želi imati dug život i zdravu probavu i stolicu, ona mora izliječiti hemoroide. I to mora učiniti što je pre moguće.

Problem je što većina obolelih muškaraca i žena ne ide lekaru. Neki to ne smatraju opasnim, dok drugi smatraju sramotom.

Konačno, imamo situaciju u kojoj muškarci i žene ne obraćaju pažnju na njihovu bolest. A ako potraže pomoć, često je prekasno i rak se već počeo razvijati.Operacija uklanjanja hemoroida

Morate shvatiti da su hemoroidi smrtonosna bolest. Jedan od njegovih glavnih opasnosti je formiranje kanceroznog tumora. Koji često dovodi do pacijentove smrti.

Bez tretmana i kontrole, bolest se ponekad brzo pogoršava i može dovesti do raka za 1-2 godine.

Ali sada muškarci i žene imaju jedinstvenu priliku da se reše ove bolesti jednom zauvek, bez potrebe da redovno posećuju lekare.

U 2022. godini došlo je do revolucionarnog otkrića koje brzo vraća crijevnu funkciju, eliminira upalu, u potpunosti otklanja hemoroide i značajno poboljšava kvalitetu života. Lek se zove Hemoflex®.

To je potpuno prirodan, domaći lek, na čijem razvoju su učestvovali švajcarski medicinski naučnici.
2022. godine, Švajcarski proktološki institut, koji je glavni švajcarski naučni centar u proktologiji, uspešno je završio klinička ispitivanja Hemoflex kreme®, namenjen za borbu protiv hemoroida.


Mišljenje stručnjaka:

Matthias Tourina

Zamjenik direktora Centra raka COLLO CANCER Zurich

Iskustvo: Više od 28 godina


Do 2022. godine, svijet nije imao efikasan lek za lečenje hemoroida, što je dovelo do nevjerovatnih posljedica: stopa bolesti bila je 45% odrasle populacije i 30% mladih.

Efikasnost Hemoflex kreme, izračunata po standardnoj metodi (broj oporavljenih pacijenata od ukupnog broja liječenih pacijenata u grupi od 12839 lečenih), iznosi 98%.

Odsustvo pojave bolesti nakon što se lek prekida (prema rezultatima promatranja šest mjeseci) iznosio je 99%.

Nakon sedam dana upotrebe leka, svi pacijenti su primijetili značajno smanjenje hemoroida.

Lek je otklonio bolove nakon pražnjenja creva, hodanja, kašlja i kihanja u 95% pacijenata.

Nisu identificirane nepoželjne nuspojave, uključujući alergijske reakcije.

Revolucionarni lek Hemoflex® prepoznat je kao vrhunski preparat u borbi protiv hemoroida.

Hemoflex® je revolucija u lečenju hemoroida. Učinkovitost kreme dokazana je u praksi u Italiji i širom Evrope.

Jedinstveni sastav i otkrivanje živih ćelija od strane naučnika učinio je Hemoflex® nezamjenjivim preparatom za hemoroidalnu terapiju.

Lek je prošao klinička ispitivanja. Rezultati su bili pravo iznenađenje za proktologe. Oko 98% svih pacijenata oporavilo se bez ponovne pojave. Kod ostalih simptomi potpuno nestaju i upalni procesi analnih čvorova su zaustavljeni. Međutim, kod preostalih 2% pacijenata mogu se pojaviti relapsi, ali oni nestaju dodatnom upotrebom Hemoflex kreme®.

Pored toga, zahvaljujući kombinaciji jedinstvenih dodataka, Hemoflex® ne utječe samo na regulisanje problema sa probavom, već i na stanje vena i krvnih žila u telu.

Hemoflex® rješava problem u celosti. Ukratko, nakon terapije ovim lekom, telo muškaraca i žena će raditi kao da imaju 25 godina.

Zato ga svima preporučujem, bez izuzetka.

A za one koji nemaju hemoroide, lek ima snažan preventivni učinak i značajno povećava moć.

Osim u Švajcarskoj, lek je certificiran u Parizu. Klinička ispitivanja u potpunosti su potvrdila prijašnje rezultate.

U Francuskoj je stopa oporavka još veća.

Hemoflex® je u ovom trenutku dostupan za narudžbu samo na web stranici proizvođača. Pokušavali smo ponuditi naš proizvod farmaceutskim lancima, ali oni ga žele prodavati po puno većoj ceni nego što mi to želimo. Naime, Urološki centar, kao medicinska ustanova, neprofitna je organizacija. Naš cilj nije zaraditi novac. Samo želimo pružiti ovaj lek stanovništvu. Stoga ga prodajemo sa gubitkom, nadoknađujući razliku njegovim izvozom. A glavni cilj farmaceutskih lanaca je zarada. Dakle, imamo radikalno različite pristupe cenama.

PAŽNJA! Zbog velikog broja narudžbi, proizvođač je bio prinuđen da ograniči uslove ove akcije. Trenutno, akcija traje do kraja sedmice.


Dodatak: Dostupno je još samo 23 pakovanja.

Posebna ponuda završava:

00Dan:
14Sat:
52Min:
39Sec

Ispunite obrazac u nastavku za dobijanje preparata Hemoflex po sniženoj ceni 2400 RSD

Službeni obrazac za narudžbu

Da biste naručili Hemoflex po posebnoj ceni, unesite svoje ime i kontakt telefon u polje ispod i kliknite dugme "NARUČITE"

* Vaši podaci se šalju direktno proizvođaču. Niko osim njih nema pristup Vašim podacima.
153 komentara
Mladenka Jukić
Naručila sam pre mjesec dana, efekat se primjetio nakon sedam dana korištenja. Već sam razmišljala o operaciji i sada sam otkazala. Imam 54 godine, ali osjećam se kao 34, nisam to očekivala.
Pre 12 minuta
Milka
Ljudi, ne čekajte! Hemoroidi su opasni jer u svom hroničnom obliku mogu dovesti do raka creva. Moj rođak ga je imao, pa sam, kada sam čula simptome, odmah otišla kod doktora. Definitivno ću probati Natura Active.
Pre 21 minutu
Alina
I moj muž imao problema, dugo je pokušavao da se nosi sa njima, ali bezuspješno. Doktor je tada rekao da bakterije koje uzrokuju hemoroide ne reaguju na antibiotike koje je uzimao moj muž. Kao rezultat toga, Natura Active mu je prepisan. Muž mu je dao na poklon kutiju viskija kao zahvalnost.
Pre 25 minuta
Radojka
Hemoflex krema je daleko najbolji proizvod na tržištu. Koristila sam 3 tube i hemoroidima više nema traga.
Pre 27 minuta
Tijana
Također se slažem! Ova krema djeluje učinkovito za liječenje hemeroida. Rezultati i olakšanje se mogu vidjeti već od prve upotrebe.
Pre 30 minuta
Slavica
Zahvaljujem na brzoj isporuci, već sam primio ovaj proizvod, došao sam zahvaliti se. Sve najbolje.
Pre 34 minute
Ivanka
Pre nego što sam poručila provjerila sam sastojke. Riječ je o prirodnim sastojcima. Vitamini su perfektni za liječenje hemeroida!
Pre 39 minuta
Jovana
Pretpostavljam da stvarno deluje, naručimo tretman za mesec dana i isprobajmo!
Pre 42 minute
Milena
Poručila sam ga jer dolazi uz BESPLATNU dostavu i dođe u roku od 2 dana. Moje preporuke za suradnju i kvalitet kreme.
Pre 1 sat
Aleksandra
Rezultat je premašio očekivanja. Hemeroidi su se povukli nakon 6 dana! Čak sam naručila nekoliko paketa za svoje prijatelje;)
Pre 1 sat